Mutterhållare minskar svordomar

Bahco lanserar en ny listig mutterhållare som håller fast muttrar och bultar i både ring- och u-nycklar mellan 10 och 19 millimeter. Mutterhållaren är tillverkad...
Annons

Bahco lanserar en ny listig mutterhållare som håller fast muttrar och bultar i både ring- och u-nycklar mellan 10 och 19 millimeter. Mutterhållaren är tillverkad i rostfritt fjäderstål med en kraftfull magnet påmonterad.

Mutterhållare minskar svordomar
Bahcos nya mutterhållare underlättar arbete i trånga utrymmen.

Mutterhållaren monteras enkelt fast på verktyget och håller sedan muttern på rätt plats med magneten. En välkommen nyhet för mekaniker som ska gänga på muttrar eller bultar i trånga och besvärliga utrymmen, ett arbete som annars kan fresta på både tålamod och omgivningens öron (som om svordomarna hjälper till att få de första gängorna att greppa…).
Bahcos patenterade mutterhållareär lätt att både montera och använda. Hållaren kläms fast direkt på nyckelns handtag mot ring- eller u-änden. Magneten håller sedan muttern i rätt position i verktyget tills muttern fått grepp på gängan.
”Mutterhållaren fungerar lika bra när muttrar ska lossas, förklarar Magnus Alterot, marknadsansvarig på Bahco Verktyg AB. Den minimerar risken att den lossade muttern försvinner.”
Mutterhållaren har beteckningen Bahco NH10-19, där siffrorna anger de nyckelstorlekar hållaren är anpassad till.
Den nya mutterhållaren ingår utan extra kostnad i kombinationsnyckelsatser i serien 111M. Detta som ett led i pågående kampanj för att ändra varumärket Belzer till Bahco.
Verktygen säljs i järnhandeln, byggvaruhus och biltillbehörsbutiker.

Annons
Annons
Rulla till toppen