Bättre bett när du bromsar svart

Nu finns det möjlighet att köpa de brittiska Black Diamond bromsarna i Sverige. De utmärks av sin svarta beläggning och utbudet är mycket brett. Priserna...
Annons

Nu finns det möjlighet att köpa de brittiska Black Diamond bromsarna i Sverige. De utmärks av sin svarta beläggning och utbudet är mycket brett. Priserna för ett par nya skivbromsar börjar strax under 2.000 kronor.

Bättre bett när du bromsar svartAtt ha bättre bett i bromsarna betyder väldigt mycket för upplevelsen av en bils prestanda. Hög motoreffekt är nog kul, men det är ännu roligare att kunna bromsa kraftfullt och med god kontroll!
Black Diamond i Storbritannien har ett brett utbud av uppgraderade bromsar i originalstorlek. Unikt för dem är den svarta ytbeläggningen, betydligt snyggare än den roströda ytan på original gjutjärnsskivor.
Bromsskivorna finns i två utföranden, med antingen slitsar eller både hål och slitsar. Slitsarna bidrar till att skrapa rent skivorna från damm och smuts som kan ”glasera” på ytan – det som normalbilisten kan uppleva på vintervägar när det tar någon sekund innan man får normal bromsverkan.
Black Diamond bromsskivor i originalstorlek kostar från cirka 1 950 kronor paret.
Hos Pean Sweden AB finns även ett stort utbud av bromssatser som är större än originalskivorna. Man säljer också bromsbelägg, bromsvätska, stålomspunna bromsslangar och motorcykelbromsar samt kopplingsdelar.

Annons
Annons
Rulla till toppen