Ny modell av Eberspächer Airtronic

De som söker kupévärme utan elektricitet behöver en bränsledriven värmare och Eberspächer presenterar en ny modell av sin Airtronic D5. Värmaren har fått förlängd livslängd...
Annons

De som söker kupévärme utan elektricitet behöver en bränsledriven värmare och Eberspächer presenterar en ny modell av sin Airtronic D5. Värmaren har fått förlängd livslängd och kan fjärrstyras.

Ny modell av Eberspächer AirtronicEberspächer lanserar en ny modell av luftvärmaren Airtronic D5. Värmaren har fått samma typ av elektroniskt system som redan finns på Airtronic D2 och D4. Alla tre värmare i Airtronic modellfamiljen är nu tekniskt sett mycket lika.
Nya Airtronic D5 använder mindre ström än den gamla modellen. Alla Airtronic luftvärmare har en låg strömförbrukning vilket gör att de lämpar sig bra för långa uppvärmningstider när fordonet står stilla under till exempel raster eller övernattningar. Airtronic D5 passar även utmärkt för båtar där energin är en bristvara.
Fläktmotorn på nya Airtronic D5 har längre livslängd än tidigare. Kolen i motorn har nu en livslängd på cirka 6 000 timmar när de tidigare klarade av cirka 4 000 timmar.
Dessutom har nu alla värmare i Airtronic serien samma typ av manöverdon vilket förenklar monteringen.
Samtliga luftvärmare i Airtronic serien kan fjärrstartas med hjälp av ett tidur eller en fjärrkontroll.
Eberspächer är ett varumärke i Bosch-koncernen och mer information kan fås hos närmaste Bosch Car Service verkstad.

Annons
Annons
Rulla till toppen