Finkläder till äldre Seat Ibiza

Från MH Styling och Carzone Specials kommer en ny karossats till Seat Ibiza 2000 (facelift) som heter ”Samurai kit”. På programmet finns också avgassystem och...
Annons

Från MH Styling och Carzone Specials kommer en ny karossats till Seat Ibiza 2000 (facelift) som heter ”Samurai kit”. På programmet finns också avgassystem och ställbart chassi.

Finkläder till äldre Seat Ibiza
Ny vårgarderob till Seat Ibiza.


Den senaste generationen
Seat Ibiza kom 2002, men den tidigare generationen har sina vänner, då modellpaletten innehöll flera trevliga GTI-modeller. De har nu kommit ner på prisnivåer som är inom räckhåll för många och då väcks även lusten att göra sin Ibiza lite mer personlig.
Ett alternativ erbjuds från Carzone Specials med deras ”Samurai kit”. Det består av ett komplett set karossdelar i glasfiber. Fronten kostar 3.990 kronor, bakpartiet 3.380 kronor, sidokjolarna 3.260 kronor och skärmbreddarna går löst på 2.040 kronor. Lackering tillkommer.
För den som så önskar finns motsvarande delar även för nya generationen Seat Ibiza.
Utbudet av stylingprodukter och karossatser är mycket brett hos Carzone Specials. De har delar till nästan alla tänkbara bilmodeller och inte enbart den senaste generationen utan även till bilar som är något äldre.
För att möta efterfrågan har Carzone utökat sitt sortiment kraftigt de senaste åren. 30 procent av produkterna är inte äldre än 12 månader och fler tillkommer ständigt.
I Sverige representeras Carzone Specials av MH Styling, som även de har ett mycket brett sortiment av stylingprodukter, från Audi till Volvo.

Finkläder till äldre Seat Ibiza

Annons
Annons
Rulla till toppen