Prisvärt takräcke från Mont Blanc

Svenska tillverkaren Mont Blanc följer Ikeas idé: om man monterar själv blir produkten billigare. Nya takräcket "2500" är ett exempel på detta.

Bild 502309

Bild 502310För tre år sedan presenterade den svenska lasthållartillverkaren Mont Blanc ett framgångsrikt koncept för takräcken: "ReadyFit", som levereras komplettförpackat och helt färdigmonterat. Nu lanserar företaget lasthållaren Mont Blanc 2500, ett prisvärt alternativ till ReadyFit.
Det nya takräcksystemet 2500 har en helt ny design jämfört med tidigare produkter från Mont Blanc och levereras komplettförpackat. Men till skillnad från ReadyFit är det inte färdigmonterat. Kunden får göra en del av arbetet själv och får i gengäld ett lägre pris. Takräcket finns i 17 varianter som täcker större delen av bilparken. En överskådlig guide på kartongen hjälper kunden att välja rätt variant.
Mont Blanc 2500 finns för bilar med reling, fixpoint respektive standardtak. Det monteras på bilen med en specialnyckel som fäster takräcket och samtidigt fungerar som stöldskydd. Designen passar såväl de senaste årsmodellerna som de äldre bilarna.
Mont Blanc är ett svenskt företag som startade 1947 och har sedan dess arbetat med transportlösningar för personbilar.