Saab: Born From Jets - äntligen

Saabs marknadsföring, internationellt, bygger numera på anknytning till flygindustrin. En ny specialsajt ägnar sig endast åt detta: Born From Jets.

Bild 503895
På specialsajten "Born From Jets" berättas om Saabs spännande historia och anknytningen till flyget.


Det finns flera saker som gör Saab unikt som biltillverkare, mestadels positiva saker - som tur är! Men en sak som vi svenskar i allmänhet, och motorjournalister i synnerhet, undrat mycket över är varför inte Saab mera betonat sin historik och koppling till flygindustrin? I denna moderna tid där varumärket är allt och stolta traditioner skiljer originalen från de billiga kopiorna så skulle en stridsplans/bil-tillverkare verkligen stå ut från mängden. Grip denna möjlighet, Saab!
Ropen har skallat och äntligen är det någon på reklambyrån som fått en snilleblixt. Nu är vi bönhörda, Saab har i elfte timmen bestämt sig för att berätta om den spännande historiken och anknytningen till flygindustrin.
Här i Sverige märker vi inte av flyg-marknadsföringen så mycket men internationellt trummas det hela tiden för "Born From Jets." Bland annat har man tagit fram en specialsajt som är döpt till just detta. Snygg grafik och avancerad web-teknik utlovas.