Fabriksbilder på nya Ford Mondeo

Bilder på nya Ford Mondeo har läckt ut från fabriken i Gent. Bilen blir väldigt lik konceptmodellen från Paris men inredningen ser oroväckande plastig ut....
Annons

Bilder på nya Ford Mondeo har läckt ut från fabriken i Gent. Bilen blir väldigt lik konceptmodellen från Paris men inredningen ser oroväckande plastig ut.

Fabriksbilder på nya Ford Mondeo

Fotografen får en käck hälsning från bilarbetaren i bilen…

Återigen verkar någon ha fått vandra igenom en bilfabrik med mobilkamera, vilket borde vara förbjudet. Men vi har inget emot det då man tidigt får en inblick i vad som komma skall!
Den här gången är det Fords fabrik i belgiska Genk som fått besök och på bilderna finns en sannolik förserie av nya Ford Mondeo. Den ska inte vara klar att visa upp förrän till nästa höst.
Vad vi kan se från de fyra bilderna så blir produktionsmodellen ganska lik de bilder som vi redan sett från den kommande Bond-filmen, där Mondeo flimrar förbi i ett par scener. Filmbilen är dock specialbyggd i trä och plast för att se ut som nya Mondeo, långt innan det fanns någon riktig bil att använda.

Fabriksbilder på nya Ford Mondeo

Bakpartiet är ganska likt den Mondeo som vi sett bilder på i nya Bond-filmen.

Fronten får ett stort, hungrigt luftintag nedtill som modet föreskriver just nu och dimljusen blir mer aerodynamiskt infällda än de på filmbilen. Bakpartiet är dock väldigt likt filmbilen, minus "diffusorn" i nederkant.
Inredningsbilden är väl det som reser de flesta frågetecknen. Designen ser plottrig ut och intrycket är rätt plastigt, vilket är något man velat komma bort från hos Ford.
Återstår då frågan om de här bilderna är lika listigt planterade som de från filmbilen? Nja, det som talar emot en sådan teori är den muntra hälsning som en av bilarbetarna gör till fotografen. Ford skulle knappast läcka sådana bilder.
Det finns fler bilder på länken nedan hos Motorauthority.

Fabriksbilder på nya Ford Mondeo

Plastig inredning är något som vi INTE vill ha i nya Mondeo! Lackerade, repkänsliga plastytor som snabbt blir fula borde tillhöra Fords historia.

Annons
Annons
Rulla till toppen