Hemligt Mustang-koncept avslöjat

Det har ryktats om att Ford ska visa ett Mustang-koncept på den kommande bilsalongen i Los Angeles. Bilen har gjorts av Fabrizio Giugiaro på ItalDesign och nu finns det en spionbild på bilen!

Bild 379301
Kan det här vara första bilden på nästa generation Ford Mustang? Kanske, vi får se mer på LA Auto Show om några veckor. KLICKA FÖR STÖRRE

LA Auto Show, bilsalongen i Los Angeles, har traditionellt legat placerad i kalendern strax efter Detroit - som alltid ligger i början av januari, efter nyårshelgen. Men i år har man flyttat LA Auto Show till senhösten, med hopp om att få fler premiärer och större mediaintresse. Något som alldeles uppenbart lyckats eftersom det strömmar in en hel drös med spännande bilnyheter.
En av dessa är ännu så länge bara rykten, men det sägs att Ford redan nu vill pejla intresset för hur nästa generation Mustang ska se ut. Generationsskiftet är planerat till 2009 eller 2010 och arbetet med den nya bilen borde rimligen vara på god väg vid det här laget. En del av idéerna skrev vi om nyligen, se länken nedan.
Uppdraget att förnya retromodellen ska ha gått till det legendariska ItalDesign och Fabrizio Giugiaro, vilket ju är lovande redan så långt.
Nu har det dykt upp en bild på konceptbilen, tagen vid en bensinmack i norra Italien. Bilden kom först på ett diskussionsforum för Mustang och det finns inga säkra uppgifter om någonting, det kan mycket väl vara Ford själva som läcker bilder.
Formerna är betydligt rundare än nuvarande Mustang men man känner igen grunddragen från Fastback-modellen 67-69.
Men om man nu får tro fotografen så är bilen rullande, de tankar ju uppenbarligen, och fronten har vissa likheter med Camaro-konceptet. Några fler bilder gick inte att ta då medarbetarna upptäckte fotografen och körde bort honom från platsen.