Bästa BMW M3-spionbilderna hittills

Nu börjar det brännas! På ett diskussionsforum har vi hittat spionbilder på en i stort sett helt omaskerad BMW M3. Bästa bilderna hittills, utan tvekan.

Bild 379182
Nästan helt omaskerad front. Feta skärmar, elaka strålkastare och hungriga luftintag i fronten. Det ryktas att V8-motorn varvar till 9.000 rpm!

Det är BMW-forumet "M3Post.com" som publicerar fem nytagna bilder på en i stort sett helt omaskerad BMW M3. Det sitter en del svart tejp i fronten, men designen är mycket lätt att se. Strålkastarna är till exempel helt omaskerade. Även fälgarna ser ut att kunna vara originalfälgar.
På bilen på bilderna sitter det en takbox och man kan ju undra vad det är för tester som utförs, egentligen.
De yttre attributen i form av fyra utblås bak, gälar på framskärmarna och rejält breddade hjulhus talar sitt tydliga språk. BMW-emblemen fram och bak är borta men man kan undra till vilken nytta, den här bilen skriker "M3!" på lång väg.
V8-motorn på cirka fyra liter ska vara en nedskalad version av V10-knotan i M5 och M6. En del uppgiftslämnare hävdar att varvtalsstoppet är flyttat ytterligare en bit uppåt och siffran 9.000 rpm har nämnts. Uj-uj! Motorsången kan vi bara gissa oss till och effektsiffran ligger på rätt sida om 400-strecket.
Eftersom bilen visas så här omaskerad kan man börja fundera på om det verkligen är Genéve som är premiärdatum för M3:an. Skulle det kunna vara så att BMW lurar alla och visar upp bilen i Detroit istället, redan i början på januari?