Hem till ön för MG TF

Anrika MG, som numera är i Kinesisk ägo, gör ett återinträde på den brittiska marknaden med en specialmodell som går under namnet MG TF LE...
Annons

Anrika MG, som numera är i Kinesisk ägo, gör ett återinträde på den brittiska marknaden med en specialmodell som går under namnet MG TF LE 500. LE 500 står för den begränsade upplagan av 500 exemplar.

Hem till ön för MG TF

Den första MG:n på länge rullar av produktionslinan i Longbridge.

Den 29 maj började projektet med att återuppliva MG-fabriken i Longbridge. Nu gör MG TF en comeback på den förra hemmamarknaden. Det är under den nya ägaren Nanjing Automobile Corporation (NAC) som MG TF återupplivas med specialutgåvan LE 500. Förändringarna från den tidigare MG TF-modellen är få. Endast en lättare omgjord motorhuv, strålkastare samt små förändringar på bakdelen avslöjar att det är en kines/brittisk TF. Även den 1,8 liter stora motorn som ger 136 hk är bekant sedan tidigare.
Alla de 500 numrerade exemplaren kommer välutrustade med bland annat läderklädsel, klimatanläggning, rödlackerade bromsok och färganpassad hardtop. Till detta får den blivande MG-ägaren en treårig garanti samt en lika lång mobilitetsgaranti.
MG TF LE 500 kommer att säljas i 22 showroom över hela den brittiska ön.

Annons
Annons
Rulla till toppen