Truth in 24 – Audis dokumentärfilm om Le Mans

Lika bra att säga som det är: för de som gillar sportvagnsracing är den här filmen rena hårdporren! Audis dokumentär ”Truth in 24” har sänts...
Annons

Lika bra att säga som det är: för de som gillar sportvagnsracing är den här filmen rena hårdporren! Audis dokumentär ”Truth in 24” har sänts på sportkanalen ESPN men finns nu att ladda ner gratis hos iTunes Store. Missa inte en denna rafflande film!

Truth in 24 - Audis dokumentärfilm om Le Mans

Världens tuffaste race? Många hävdar att det är 24-timmars på Le Mans och de som sett Audis dokumentärfilm ”Truth in 24” håller nog med! KLICKA FÖR STÖRRE

Inledningen av Audis dokumentärfilm från 24-timmars på Le Mans är mycket suggestiv. En berättarröst säger att "Det börjar med en enkel fråga: Vem kan köra längst på 24 timmar? Du vinner Indy, vinner i Monaco … På Le Mans överlever man!"

Teamet på NFL Films har gjort ett litet mästerverk – redan prisbelönat – som fångar mycket av dramatiken och spänningen på Le Mans. För de som aldrig varit på Le Mans finns det en stor upplevelse kvar i livet – grattis! Och efter att man sett filmen är det svårt att inte börja de första planerna för att verkligen åka till Frankrike och uppleva racet på plats.

Truth in 24 - Audis dokumentärfilm om Le Mans

Du kan titta på ett kort smakprov av filmen ”Truth in 24” genom att klicka på bilden ovan.

Filmen har hittills bara visats på amerikanska sportkanalen ESPN men sedan någon vecka finns möjligheten att ladda ner filmen via iTunes Store i USA. Enklast är att följa länken till iTunes Store i USA via den hemsida som Audi skapat med namnet ”Truthin24.com”.

På hemsidan finns också ett par trailers och filmen och de hittar du även på YouTube, via den här länken (öppnar i eget fönster).

Ni som har europeiskt iTunes Store konto kan ha problem att nå material på USA-sajten. För de som inte redan skaffat ett "amerikanskt" konto (som är väldigt praktiskt att ha, på flera sätt) är det därför dags att skapa ett nytt konto och fejka en amerikansk adress, sen går det bra att ladda hem. Lättast är att leta upp ett amerikanskt företags hemsida och använda samma adressuppgifter med gatuadress, postnummer, med mera. Vill man ladda hem högupplösta HD-filmer (som kostar) är det lättast att skaffa presentkort till sig själv när man är i USA, eller be någon som är på plats att göra det.

Om allt detta verkar jättejobbigt finns det alternativ, i väntan på att Audi själva gör filmen tillgänglig i Europa, som man gjort i USA. Man kan googla på filmtiteln och "torrent" och till exempel få upp en välbekant piratvik … Mycket bra kvalite, 720p, från ESPN. Går att spela med VLC.

Annons
Annons
Rulla till toppen