Se upp för rullande landsvägen!

Kvällen började ju så bra. Killarna var precis klara med justeringen av motorn. Nu var det dags att få svart på vitt vad allt jobb...
Annons

Kvällen började ju så bra. Killarna var precis klara med justeringen av motorn. Nu var det dags att få svart på vitt vad allt jobb gett. Då gick allt på tok.


Efter en snabb sökning i världens största filmarkiv – YouTube – så är det uppenbart att rullande landsvägar (dynamometer) inte är nyttiga för bilars hälsa.

Titta bara på denna Mitsubishi Evo, som definitivt mådde bättre före än efter (klicka på bilden så startar filmen). Ett storslaget fiasko.

Klippet är taggat som "komedi" på YouTube, men det vette tusan. Vi skänker en tanke till ägaren som fick se sin stolthet krascha. Den gick ju så fint!

Uppenbarligen var bilen inte tillräckligt surrad. Föraren börjar dessutom bromsa när han märker vad som håller på att hända, något som kan ha gjort saken värre.

Sedan undrar vi varför bilen är så högt upphissad. Men det, och fler relevanta frågor, får vi inget svar på.

Den som vill se fler storslagna fiaskon kan kolla in denna 800-hästar Ford Mustang. Vi konstaterar att den inte har några 800 hästkrafter efter en rejäl varvning i testbänken.

Se upp för rullande landsvägen!

Det ryker ur avgaspiporna på Ford Mustangen. Och det är tyvärr inte bara avgaser… (KLICKA FÖR FILM)

Annons
Annons
Rulla till toppen