VW:s designchef mycket imponerad av bidragen

På Genevesalongen tittade VW:s designchef Klaus Bischoff på bidragen till designtävlingen auto motor & sport Design Challenge – Powered by Volkswagen. Bischoff blev mycket imponerad....
Annons

På Genevesalongen tittade VW:s designchef Klaus Bischoff på bidragen till designtävlingen auto motor & sport Design Challenge – Powered by Volkswagen. Bischoff blev mycket imponerad. Se alla bidragen. Dessutom är du välkommen på prisutdelningen och träffa…

VW:s designchef mycket imponerad av bidragen

VW:s designchef Klaus Bischoff och Alrik Söderlind hade ett förberedande jurymöte inför det slutgiltiga beslutet om vem som ska vinna auto motor & sport Design Challenge – Powered by Volkswagen.

Den 18 mars kommer priset i vår stora designtävling delas ut i Volkswagens showroom i Stockholm – och förstapriset är sex veckors praktik på VW:s designavdelning i Wolfsburg.
VW har alltid runt 50 praktikanter på designavdelningen, som är där mellan 3-6 månader – och de bästa får ett fast jobb.

VW:s designchef mycket imponerad av bidragen

Klaus Bischoff blev så imponerad av bidragen att han vill ge ytterligare en person en praktikplats.

Snart kommer två svenskar få chansen, Klaus Bischoff blev så imponerad av bidragen att han ändrade sig och vill erbjuda två vinnare en praktikplats.
"Jag vann själv en praktikplats hos VW så jag vet vad det kan betyda. Är man motiverad, talangfull och kommer med en egen vinkel är det här en fantastisk chans att få ett drömjobb."

Det blir alltså två stycken som kommer att få en praktikplats, och kastas ut i kallt vatten och få jobba med ett riktigt projekt.
Vad är det då Klaus tittar extra på bland bidragen?
"Jag letar alltid efter någon som har en bra egen idé, det ska vara professionellt utfört med rätt propotioner. Det är också viktigt att man har en egen vinkel, någon som gör det annorlunda."

Här kan du titta och rösta på tävlande inskickade bidrag. Det bidrag som får flest röster vinner en weekendresa till Autostadt i Tyskland. Klicka här!

Den 18 mars kommer Klaus Bischoff till Sverige för att dela ut de två förstapriserna och berätta mer om VW:s design. På plats kommer också den svenska VW-designern Martin Kropp att vara (pappa till Passat CC och Sharan), samt modeskaparen Lars Wallin – som kommer att berätta om hur han ser på bildesign och om det finns någon koppling till bildesign. Även ams chefredaktör Alrik Söderlind kommer att vara med – och där har du alltså hela juryn.

Vill du komma på prisutdelningen är det först till kvarn som gäller, det finns 15 platser för ams-läsare.
Skicka ett
mejl till johan.larsson@primegroup.com – det kommer att bli spännande!

Annons
Annons
Rulla till toppen