Ny BMW-app hittar roligaste vägarna

BMW lanserar en mobilapp som visar de roligaste och vackraste vägarna där du bor. Idén är kul – men appen har en del brister.
Annons

Ny BMW-app hittar roligaste vägarna
Har du ett tips på en rolig väg? Ladda ner appen och lägg in den!
Ny BMW-app hittar roligaste vägarna

Den nya appen kallas ”The Ultimate Drive” och är enligt BMW en social navigationsapp där användarna kan dela med sig av de roligaste, kurvigaste och vackraste vägarna i över 50 länder. Efter att ha provkört vägen kan användarna själva betygsätta rutten.

När vi testade appen fanns inte särskilt många vägar inlagda i Sverige, men i takt med att fler laddar ner appen borde fler vägar läggas in. Mer irriterande är den sega responsen och den lite omständliga och opedagogiska navigeringen. Och vissa funktioner kräver att användaren registrerar sig.

”Som företag är vi stolta över vår pågående användning av teknik för att bygga starkare relationer med våra kunder. Appen erbjuder oss inte bara att öka kundernas medvetenheten för oss, utan dessutom ger det oss möjlighet att utnyttja en dialog med våra kunder på ett spännande sätt”, säger Ed Robinson, vd för BMW Group Financial Services som utvecklat appen.

Appen är gratis, och tillgänglig nu till både Android och Iphone.

Annons
Annons
Rulla till toppen