Häng med på galna Gran Turismo Polonia!

Ett av årets häftigaste arrangemang är Gran Turismo Polonia. Öppningsceremonin ses av närmare 50.000 åskådare och över 2 miljoner följer det live på TV. Därefter blir det tre dagar med grym racing på Tor Poznan och hysteriska kvällsaktiviteter med 300 sportbilsgalningar. Häng på!
Annons

Häng med på galna Gran Turismo Polonia!
Gran Turismo Polonia är inte som något annat bilevent du varit på. Det kan vi lova.

Ett av de häftigaste arrangemangen i Europa är utan tvekan Gran Turismo Polonia. Ett event som började som en kompisresa 2005, men som har utvecklats till en riktig folkfest. Under öppnings-ceremonin stänger arrangörerna av en del av staden Poznan och bjuder på uppvisningskörning på en temporär racingbana! Spektaklet beskådas av närmare 50.000 besökare och över 2 miljoner polacker följer det live på TV.
 
”Vad du än gör, peta dig inte i näsan i bilen. Risken finns att hela Polen ser det på TV”, säger Peter Ternström, som arrangerar resan.
 
Första dagen spenderas på Poznans gator och torg. De följande tre dagarna kör man på Tor Poznan, en riktig racingbana. Banan är perfekt för superbilar. Snabb och med bra flyt, en av de roligaste i Europa.

”Att köra i en avstängd stad, med så mycket publik, är en mycket speciell och häftig upplevelse” säger Fredrik Borgegård, som hängt med till Polen sedan 2010.
 
Hela gänget, som i år uppskattas bli 150 bilar och över 300 personer, ockuperar stadens bästa hotell – det fyrstjärniga Andersia Hotel i fyra dagar. Behöver vi tillägga att det är trevliga kvällsaktiviteter också?
 
Minst en redaktionsmedlem från auto motor & sport kommer hänga med och rapportera från detta mycket populära arrangemang. Vill du också följa med, tillsammans med din sportbil? Det borde finnas några platser kvar om du anmäler dig snarast.
 
Mer information och anmälan till Gran Turismo Polonia 2012 här!

Häng med på galna Gran Turismo Polonia!
Klicka på bilden för att läsa mer eller anmäla dig!
Annons
Annons
Rulla till toppen