Hur många liv har en Volvo 850?

Att Volvo bygger stabila och krocksäkra bilar har vi förstått. Men hur mycket misshandel tål en Volvo 850 innan den är helt slut? Se på den här filmen och försök hålla räkningen – en Volvo har fler liv än du tror!

 

Det här skulle kunna vara en reklamfilm från Volvo (budgetvarianten) men tolkar vi informationen rätt så är det några glada grabbar på en bilskrot i Holland som har tråkigt på jobbet. För att liva upp stämningen tar de en Volvo 850, förser den med säkerhetsbur och sen gör sitt bästa för att ta livet av den stackars familjevagnen.

Utmaningarna är många och antalet liv får ni själva försöka hålla räkningen på. Man kan i alla fall konstatera att det är en viss skillnad i krocksäkerhet mellan Nissan Micra och Volvo 850, för att nu bara nämna ett exempel från filmen.

Detaljerna om vem som gjort filmen är rätt begränsade men signaturen "Krimson37" har samlat klipp på YouTube där det krockas friskt, inte minst med Volvo som verkar vara någon typ av favorit (klicka på länken för att hoppa dit).

Säga vad man vill, men Volvo kan det där med säkerhet!
248
14