Jay Leno provkör Volvo S60 Polestar – och har kul

"Bra men lite tråkiga" säger bilentusiasten Jay Leno om Volvo men nu får han tänka om. Volvo S60 Polestar med 508 hk rullar in i Jay Lenos garage och efter provkörningen är han mycket imponerad av bilen.

 

Volvo S60 Polestar har varit på besök i USA och det har gett mycket uppmärksamhet i amerikanska media. I förra veckan berättade vi om Motor Trends test av Volvo S60 Polestar (klicka på länken för att läsa mer) och varvrekordet på Laguna Seca, det snabbaste man kört med en fyrdörrars bil.

Nu är det dags för programledaren och bilentusiasten Jay Leno att bekanta sig med Volvo S60 Polestar. Jay berättar om sin barndoms uppfattning om Volvo som bra men lite tråkiga bilar, något som han genom åren fått omvärdera.

Förra våren provkörde Jay Leno Volvo C30 Polestar (klicka för att läsa mer) och då förstod han vilken potential som finns.

Att Jay Leno verkligen gillar kombinationen av praktisk, säker familjevagn och sportbilsprestanda på högsta nivå går inte att ta fel på. Volvo S60 Polestar får tummen upp av Jay Leno, eller som han uttrycker det själv:

"En Volvo på steroider. Den här bilen har förändrat hela min känsla för Volvo. Mycket imponerande." Fler filmer från Jay Lenos Garage hittar du genom att klicka på länken.

Jag håller med Jay Leno, Volvo S60 Polestar är en imponerande bil.
458
54