Vad vill du veta om kinesiska Qoros?

Vår utsände har fått en dejt med viktiga delar av teamet bakom det nya kinesiska märket Qoros. Nu har du chansen: vad vill du veta?
Annons

Vad vill du veta om kinesiska Qoros?
Qoros GQ3, snart på riktigt. G för sedan, Q för Qoros huvudmärke och 3 för segmentet. Klicka för fullstorlek!

På lördag förmiddag lyfter planet mot München dit kinesiska Qoros flugit sin nya sedan GQ3 för en liten internationell pressträff. 

Vi har fått en inbjudan och lovats att träffa både designchefen Gert Hildebrand och några produktspecialister för frågor om utseende, teknik och influenser. Klicka här till höger för att läsa allt om Qoros.

Dessutom lovar Qoros att ha två ytterligare prototyper, Qoros Cross Hybrid Concept och Estate Concept, som ska fresta oss innan de avtäcks officiellt på mässan i Genève i mars.

Så nu har du chansen: vad vill du veta om det kinesiska ”hotet”? Är du nyfiken på vad alla före detta Saabingenjörer sysslar med? Är det kanske motorerna som intresserar dig, eller vill du veta om det kommer någon prestandamodell? 

Vad det än kan vara så lovar vi att framföra frågan, om den är seriöst menad. Svaren får ni i ams nummer fem, i butik den 21 februari, och så klart här på webben. Kommentarsfältet är öppet!

Annons
Annons
Rulla till toppen