BMW 2-serie och X5 får M Performance-detaljer

Nu är det dags för den nyligen lanserade 2-serie coupé och tredje generationens X5 att del av utbudet hos M Performance. På tillvalsistan finns en mängd läckra kosmetiska detaljer men även uppgraderingar av chassi, bromsar och motoreffekt.
Annons

BMW 2-serie och X5 får M Performance-detaljer
Nu är det möjligt att låta M Performance bygga om din 2-serie coupé till en riktigt M4-utmanare. (klicka på bilden för större version)

För den som vill ge sin BMW ett lite mer individuellt utseende finns ett antal M Performance-detaljer till många av modellerna. Nu är det dags för den nyligen lanserade 2-serie coupé och tredje generationens X5 att del av M Performance-tillvalen.

M Performance erbjuder bland annat uppgradering av chassi och bromsar samt aerodynamikpaket med lägre frontspoiler, kolfibersplitter, större luftintag och diffusor bak. När du ändå är i farten är det lika bra att bocka för sportavgassystem och kolfiberkåpor på backspeglarna. Toppmodellen M235i coupé med 326 hästar kan även utrustat med diffbroms, som enligt BMW ger dig möjlighet att accelerera mer ”dynamiskt” ut ur kurvorna.

På insidan erbjuder BMW M Performance bland annat treekrad sportratt med växlingsindikator (2-serie) samt kolfiberdetaljer på växelspak, instrumentpanel och dörrsidor.

BMW 2-serie och X5 får M Performance-detaljer
Nya BMW X5 får en klart sportigare look med detaljer från M Performance. (klicka på bilden för större version)

Förutom detta erbjuds också M Performance Power Kit till 220d coupé och X5 xDrive35i. I 220d höjs effekten från original 184 hk till 200 hk med ökat vridmoment till 420 Nm mot originalets 380 Nm. I storebror X5 xDrive35i höjs effekten från original 306 hk till 326 hk samt med ökat vridmoment till 450 Nm mot originalets 400 Nm. Prestandan hos de båda versionerna förbättras märkbart, utlovar BMW. Förbrukning och emissioner förändras inte och garantin kvarstår precis som på en originalbil.

Läs också: 

BMW 4-serie får M Performance-detaljer

BMW M5 och M6 tunas med M Performance

Annons
Annons
Rulla till toppen