Lamborghini smygvisar ny modell – men vad är det?

Den italienska tjuren har vid flera tillfällen lockat med både en suv och en fyrdörrars GT. Nu släpper man en skiss och ett hemlighetsfullt budskap.
Annons

Lamborghini smygvisar ny modell – men vad är det?
Mer än så här avslöjar inte Lamborghini om vad som är på gång!

Det börjar hetta till inför Paris-salongen och Lamborghini skickade i går kväll ut en skiss på något som ska bli ett framtida lustobjekt. Med orden ”Once perfection is achieved, you can just double it”. På ren svenska blir det ungefär ”när man uppnått perfektion är det bara att dubblera den”. 

Nu kan man välja att tolka detta på flera sätt. Vårt önsketänkande är att man äntligen tänker göra verklighet av sina planer att bygga en GT med 2+2-konfiguration. Tänk en konkurrent till Ferrari FF. 

2008 visade Lamborghini upp konceptet Estoque på just Paris-salongen och det blev många turer fram och tillbaka innan Lamborghini erkände att det kommer en tredje modell. Hittills har vi inte sett röken av en men förhoppningsvis kommer man att ändra på det första helgen i oktober. 

Nu är kanske inte just en fyrdörrars modell aktuell men en 2+2-konfiguration borde vara något som passar in i Lambos image. Källor uppger till tidningen Autocar att Lamborghini just registrerat varumärkesnamnen ”Asterion” och ”Encaste” samt att man lagt in en ansökan om patent på en hybriddrivlina. Den gäller ett fyrhjulsdriftsystem med motorn fram och bakhjulsdrift där elmotorn driver framhjulen.

Kanske är detta vad Lamborghini ska visa upp!

Annons
Annons
Rulla till toppen