Bilägaren är missnöjd men hämnden är ljuv

Du köper en ny bil som visar sig vara full av fel. När du påpekar bristerna är den förut så trevliga bilhandlaren inte alls intresserad...
Annons

Du köper en ny bil som visar sig vara full av fel. När du påpekar bristerna är den förut så trevliga bilhandlaren inte alls intresserad längre. Känns situationen igen?

Vi får många mail till redaktionen från missnöjda bilägare. En del historier är rätt hårresande, vilket chefredaktör Alrik Söderlind beskrivit i flera av sina krönikor här på sajten. Australiensaren ”Teg” köpte en Jeep Grand Cherokee som familjebil men blev grymt besviken. Bilen har bärgats ett antal gånger och Teg tappade helt förtroendet för både bilens säkerhet och bilhandlaren. Teg kallar bilen för ”a lemon” (surdeg).

Men istället för att bara knyta näven i fickan skapade Teg en grym hämnd som kan ses av alla – en musikvideo på YouTube. På ett år har videon fått 2,4 miljoner visningar och Jeep lär inte vara så glada. Hur mycket har inte den här negativa reklamen kostat företaget, jämfört med att göra kunden nöjd?

Annons
Annons
Rulla till toppen