40 drömjobb att söka på Koenigsegg

Nu har du chans att få drömjobbet i den svenska superbilsfabriken i Ängelholm. Koenigsegg söker 40 nya medarbetare. "Formell utbildning är inte lika viktig som dokumenterad erfarenhet", skriver Koenigsegg.
Annons

40 drömjobb att söka på Koenigsegg
”Stämningen är familjär och vi strävar efter att behandla alla lika, med en hög grad av acceptans för individualism”, skriver Koenigsegg.

Koenigsegg utvecklar och producerar allt från kolfiberchassi till motorer, det mesta av hård- och mjukvaran i bilarna, transmission och mer. Allt görs internt vilket är mycket ovanligt, oavsett storlek av bilproducenter. Det betyder också att Koenigsegg behöver många olika kompetenser.

”Vi arbetar tillsammans som ett team, fokuserat och effektivt, som ständigt strävar efter perfektion i allt vi gör”, skriver Koenigsegg.

Av jobben att söka finns bland annat servicetekniker, lackerare, bilkädesmakare, inköpare och prototyptekniker. Se alla jobben här!

”Om du tror att du har kompetens och letar efter en ny utmaning vill vi höra från dig. Formell utbildning är inte lika viktig som dokumenterad erfarenhet”, avslutar Koenigsegg.

Glöm inte tipsa kompisarna som är ”mellan jobb”!

Annons
Annons
Rulla till toppen