”Jag var helt osynligt i min Porsche 911 Turbo”

Jon Olsson är skidesset som sadlade om och blev ett superbilsfenomen. Han står bakom några av de vildaste specialbyggda superbilarna världen har skådat.
Annons

Karriären började med skidåkning, och han gav sig inte förrän han tillhöde världseliten. Numera är han mest känd för sina specialtillverkade superbilar, som han inte är rädd för att använda i skidbacken.

Jon Olsson är inte killen som sitter hemma på kammaren och väntar på att något kul ska hända. Han ser till att drömmarna blir verklighet.

Nyligen gjorde Car Throttle en intervju med Olsson för att diskutera livet, bilarna och allt däremellan. Och intervjun gjordes självklart inte i en studio, utan vid en frusen sjö tillsammans med en Praga R1R. Se intervjun nedan, som kryddas med härliga körbilder. 

Han berättar bland annat om när han flyttade till Monaco och köpte sin första sportbil, en Porsche 911 Turbo.

”Jag kände mig som den coolaste killen på jorden, men tydligen var jag helt osynlig…”, säger Olsson. ”Två dagar senare åkte jag till Kanada, och när jag kom tillbaka åkte jag direkt från flygplatsen till en Lamborghini-handlare och frågade om de hade någon färglad och högljudd bil. Sedan dess har det bara rullat på.”

Jon Olsson har sålt sin senaste Lamborghini Huracan och håller för närvarande på med ett projekt som involverar en Rolls-Royce. Han lovar att det ska bli den galnaste skapelsen någonsin, och det säger inte lite…

Annons
Annons
Rulla till toppen