Succé för auto motor & sport Premium – allt det här får du

Premium Älskar du bilar och vill hålla dig uppdaterad med det senaste? Fler och fler bilintresserade läsare väljer att gå med i auto motor & sports premiumtjänst. "Med vår digitala prenumeration får du alltid koll på det som är viktigt. Du kan läsa alla våra nya artiklar, granskningar, reportage och tester varje dag", säger Erik Söderholm, digital redaktör på auto motor & sport och Recharge.

Succé för auto motor & sport Premium – allt det här får du

Att köpa en bil är det näst dyraste inköpet du gör i livet, efter bostaden. Dessutom har många svenskar bilar som sitt största intresse. De två faktorerna spelar in för att den nya premiumtjänsten på auto motor & sport och elbilssajten Recharge blivit en så stor framgång bland läsarna.

Många artiklar är fortfarande gratis på sajten, men vill du ta del av hela utbudet från Sveriges främsta bilexperter kan det vara läge att prova vår premiumtjänst. Du kan testa en hel månad gratis, därefter kostar det 99 kronor per månad, eller cirka tre kronor om dagen.

"Du får viktig konsumentjournalistik som du har nytta av. Det tar tid och pengar att producera, därför behöver vi ta betalt för en del av vårt journalistiska utbud. Men vi väljer att satsa istället för att dra ned på vår nyhetsbevakning som många andra tidningar", säger Erik Söderholm.

Som premiummedlem får du läsa alla våra nya artiklar och tester varje dag från Sveriges främsta bilexperter. Du kan också läsa tester och artiklar i vårt arkiv som sträcker sig långt tillbaka i tiden. Du kan dessutom ta reda på vad ägarna själva tycker om sina bilar i vår begagnatdatabas. Vi samlar också ihop veckans artiklar och tester i ett nyhetsbrev.

Tecknar du en helårsprenumeration får du också förtur till våra exklusiva event för digitala prenumeranter.

"Begagnatdatabasen är en helt unik tjänst som ingen annan kommer i närheten av. Börja med att gå in på den här sidan och leta fram en viss bilmodell. Det kan till exempel vara modellen du funderar på att köpa eller den du redan äger idag. Där får du direkt veta vad ägarna tycker", säger Erik Söderholm.

Dessutom kan premiumläsare botanisera bland 3.700 genomarbetade tester, provkörningar och begagnattester på medlemssajten. Börja med att gå in här och leta fram bilen du är intresserad av.

Välkommen som prenumerant!