Svenska Top Gear – här är programledarna

Top Gear kommer till Sverige nästa år. Och nu är det klart vilka som ska axla mantlarna som programledartrio. Det blir Adam Alsing, Marko ”Markoolio”...
Annons

Top Gear kommer till Sverige nästa år. Och nu är det klart vilka som ska axla mantlarna som programledartrio. Det blir Adam Alsing, Marko ”Markoolio” Lehtosalo och speedway-legendaren Tony Rickardsson. 

Med en diger lista programledaruppdrag i ryggen blir nog Adam Alsing den som får dra det tunga lasset. Givetvis blev han upprymd när han fick fråga om att ta uppdraget.

”Det här är ett drömprogram för mig, jag har sett alla avsnitt av Top Gear sen det startade och jag älskar verkligen allt. Att dessutom få göra det tillsammans med Marko och Tony är en ynnest och jag är övertygad om att tittarna kommer älska det.” 

Programformatet blir klassiskt Top Gear, om man tolkar Tony Rickardsson rätt.

”Jag har haft några av de absolut roligaste dagarna någonsin. Det här är mer än bara ett motorprogram, det är massvis av skratt, tokerier och påhitt som tittarna kan förvänta sig under säsongen”, säger Tony Rickardsson. 

Inspelningarna av svenska Top Gear pågår för fullt och filmas runt om i Skandinavien. Premiären på Kanal 5 sker någon gång under nästa år.

Annons
Annons
Rulla till toppen