Julklappstips: Mysig långläsning som förgyller – beställ Saab-boken, Porsche-tidningen och Stora boken om Italien

Våra unika böcker blir den perfekta julklappen. Skynda dig att beställa Saab-boken, Porsche-tidningen och Stora boken om Italien.

Julklappstips: Mysig långläsning som förgyller – beställ Saab-boken, Porsche-tidningen och Stora boken om Italien
Tre hårda paket som vi vet blir uppskattade. Men skynda dig att beställa!

Julafton närmar sig med raska kliv. Räven raskar över isen och som vi alla vet är det hårda paket som gillas bäst. Om du inte hittat någon bra julklapp till morbror Bertil, lillbrorsan eller din biltokiga svägerska så har vi tre tips. Alla producerade av oss här på auto motor & sport.

Porsche  911-tidningen

Vi har faktiskt kvar några få exemplar av vår unika, numrerade "911-bookazine". Vi ville skapa en helt unik publikation med alla tester och artiklar vi skrivit om förra generationen Porsche 911, den som har internkoden "991".

Vår tidning liknar mest en tjusig bok, tryckt i 991 exemplar. Varje exemplar är numrerat. Totalt är det 208 sidor, tryckt på extra tjockt papper. Sjukt dyrt tryck, men jäkligt häftigt. Vi har på känn att det här är sista chansen, först till kvarn gäller, sedan är 911-tidningen slutsåld.

Porsche  911-tidningen kostar 169 kronor.

 

Beställ 911-tidningen här (klicka)

 

Stora boken om Saab 1947–2011

En riktigt stor julklapp för alla som har ett hjärta för Saab. Här kan du läsa om historiken, de spännande konceptbilarna, uppfinningarna, människorna, bilarna, drömmarna…

Saab-boken är på 404 sidor och den väger in på modiga 1,8 kilo. Garanterad långläsning som räcker hela julhelgen. Du kan se smakprov ur Saab-boken genom att klicka på den här länken.

Stora boken om Saab 1947–2011 kostar 329 kronor.

 

Beställ Stora boken om Saab här (klicka)

 

Gran Turismo – Stora boken om Italien

Letar du efter en vacker julklapp som ger massor av inspiration? Här har du den. En underbar guidebok till världens vackraste land för alla som älskar bilar. 

Boken är skriven av Peter Ternström med vackra bilder av James Holm. Över 300 sidor med de bästa vägarna, hotellen, restaurangerna, sevärdheterna och de italienska sportbilarna du alltid drömt om. 

Det här är boken för alla som planerar en resa med bil till Italien eller som bara vill drömma sig bort. Stora boken om Italien kostar 259 kronor.

 

Beställ Stora boken om Italien (klicka)

 

Kom ihåg att vi måste ha din beställning senast måndag 16 december för att hinna leverera innan julafton. Ta gärna några dagars marginal, ifall det blir kaos med pakethanteringen. Och givetvis går det bra att kopiera länken till den har artikeln och tipsa någon närstående som just nu håller på och letar lämplig julklapp till dig!