Begagnad Koenigsegg Regera till salu – i Rumänien

En Koenigsegg Regera står nog på de flestas önskelista. Tänk bara att få äga den bil som innehar världsrekordet i 0–400–0 km/h (31,49 sekunder, se...
Annons

En Koenigsegg Regera står nog på de flestas önskelista. Tänk bara att få äga den bil som innehar världsrekordet i 0–400–0 km/h (31,49 sekunder, se en video på det världsrekordet här).

Under huven sitter en drivlina bestående av en femliters V8 och tre elmotorer som skickar 1.500 hk och 2.000 Nm till bakhjulen. Bara 80 bliar är byggda och det är få förunnat att ens få se en Regera i ”det vilda”. 

Men nu finns chansen att köpa en av dessa 80 – på den rumänska motsvarigheten till Blocket, Autovit. Enligt annonsen är bilen av årsmodell 2018 och har sedan dess endast körts 10 mil. Det är alltså praktiskt taget en sprillans Regera som nu är till salu igen.

Den första köparen fick förmodligen betala strax under 20 miljoner för bilen när den köptes av Koenigsegg. Priset nu? 4,3 miljoner Euro, alltså strax över 44 miljoner svenska kronor. Ganska bra avkastning på två år.

Är du sugen? Här hittar du annonsen och fler bilder!

 
Annons
Annons
Rulla till toppen