Förnuft & Känsla – Mercedes S-Klass mot Audi A8

Förnuft & Känsla – Mercedes S-Klass mot Audi A8

Generation sju av lyxbilarnas lyxbil, S-klass, är här - sprängfylld med ny teknik. Den sägs vara den smartaste Mercedesen genom tiderna. Vi kör 400 d 4MATIC i långutförande mot Audi A8 L 60 TFSI e quattro Tiptronic, och blir genuint förvånade.

Vi diskuterar vad som är lyx, framtiden för lyxlimousiner, värdefall, hur bra komforten egentligen är i en lyxbil, vem som bör köpa vilken av dessa bilar, den kommande eldrivna Mercedes EQS och givetvis Teslas förödande inverkan på Mercedes!

Hur kunde det bli så här? Vi jämför varvtider, rödljuskörningar och vändcirkel, samt sätter våra tuffa betyg. Här finns bara en vinnare.

Missa inte det fullvärdiga och extremt seriösa testet av båda bilarna mot Porsche Panamera Sport Turismo i auto motor & sport nummer 6/2021, i butik 2/3 2021.

Följ med på ännu ett avsnitt av Förnuft & Känsla där chefredaktör Alrik Söderlind och krönikör Peder Karlsson söker efter den optimala bilen som ger både maximalt med känslor och förnuft och säger exakt vad de tycker och känner.

Gillar du Fönuft & Känsla? Du hittar alla avsnitt här!
Följ oss gärna på Youtube: Det kan du göra här!
 

 

Ett till bra avsnitt av Förnuft & Känsla!
21
5
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.