Ännu mer racing – Viaplay sänder W Series och DTM

Dessutom uppesittarkvällar med Nürburgring 24-timmars.

Ännu mer racing – Viaplay sänder W Series och DTM

Viaplay breddar sin motorsportbevakning med världens enda racingmästerskap för kvinnor – W Series. En av förarna i W Series är Emma Kimiläinen. Faktum är att vi har en intervju med henne i årets ams edition F1/Indycar-magasinet. Det magasinet hittar du här!. W Series-mästerskapet består av åtta race med start den 26 juni på franska Le Castellet.

– Ännu mer motorsport på Viaplay är en god nyhet! Extra skoj att vi får möjlighet att se W Series som är en ny supportklass till F1. Jag har personligen varit orolig för att missa möjligheten att kunna bevaka detta mästerskap. Nu har det löst sig, säger redaktionens motorsportkonässör Joakim Dyredand.

Men det stannar inte där. För den som har en förkärlek till standardvagnsracing går det från och med denna säsong att se DTM (numera med GT3-bilar) på Viaplay, liksom klassiska Nürburgring 24-timmars.

– Huruvida nya DTM, med GT3-bilar som redan körs i andra mästerskap blir en framgång får vi se. Men 24-timmars på Ringen är absolut värt en uppesittarnatt med likasinnade motorsportsnördar. Självklart måste tittandet kombineras med att man grillar, så man får känslan av att vara på plats bland publiken i alltid lika grillozande Brünchenkurvan, säger Joakim Dyredand.

Härligt besked!
60
3
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.