Video: Så låter Fords nya värsting-Mustang Dark Horse

Nyligen visade Ford upp en prototyp av Mustang Dark Horse på Mustang Stampede eventet. Dark Horse kommer få den mest kraftfulla femliters V8:an i Mustang-serien. Så här låter den!

Video: Så låter Fords nya värsting-Mustang Dark Horse

På Fords hemsida går det att läsa att den helt nya 2024 års Mustang Dark Horse kommer få den mest kraftfulla femliters Coyote-V8 sugmotorn som någonsin använts i Mustang-serien. Något som också nämns är hur V8-motorns mullrande har en effekt på sin omgivning – den tystar ner allt annat.

Just det kan man se i videon uppladdad av DtRockstar1 som var på plats då Ford nyligen visade upp en prototyp av Dark Horse på Mustang Stampede eventet som hölls för att visa upp den nya generationen av Ford Mustang.

Ford Mustang Dark Horse ska vara byggd för de som vill köra på bana. Det märker man när föraren lämnar Gilmore Car Museum och trycker plattan i mattan. Exakt hur många hästkrafter Dark Horse kommer kunna erbjuda har inte fastställts än, men Ford har sagt att det blir minst 500.

Vi har överraskat alla, och vi kommer göra det igen med en banvänlig Mustang som sätter en ny standard för prestation, design och amerikanskt ingenjörsskap i händerna på vanliga kunder som fortfarande vill känna ruset av en sportbil med V8-motor, sa Fordchefen Jim Farley i ett uttalande.

Tycker du om ljudet av en mullrande V8?
197
4
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.