MINI NEXT – Förläng nybilskänslan med fri service

Undvik ett dåligt bilköp. Med MINI NEXT håller du bilen evigt ung genom två års fri service.

MINI NEXT – Förläng nybilskänslan med fri service

För dig som köper en ny bil är det kanske inte nyheten i sig som är det viktigaste. Ett bra bilköp grundar sig snarare i tryggheten av säkra garantier och att bilen är kvalitetssäkrad, samtidigt som nybilskänslan ska finnas där.

Ett prisvärt alternativ är att köpa din bil via MINI NEXT. Här kombinerar du fördelarna med en begagnad bil, som till exempel lägre månadskostnad och värdeminskning, med tryggheten i att bilen är i toppskick. Och det bästa: fri service!
De bilar som ingår i MINI NEXT har aldrig körts i mer än 12 000 mil och de är aldrig äldre än fem år. Om bilen har behövts repareras har det gjorts med MINI originaldelar.

Om du köper en begagnad MINI NEXT-bil och finansierar med ett MINI billån ingår två års fri service (eller upp till 4.000 mil beroende på vilket du uppnår först). Du behöver också finansiera din bil via MINI Financial Services, och ha ett lägsta kreditbelopp om 30 000 kr över 24 minst månader.

Bilen behöver också vara certifierad via MINI NEXT vilket innebär att experter hos MINI har sett över bilen via en 360-gradig kontroll. Där går man igenom hela 73 olika punkter kring allt från motor till däck, samt bilens in- och utsida.

Med bilarna som ingår i MINI NEXT får du också ta del av all dokumentation som visar underhåll- och servicehistorik, givetvis utförda av auktoriserade experter. Det är viktiga dokument för att säkerställa ett fortsatt högt andrahandsvärde.    

LÄS MER: Allt om MINI NEXT 

Utöver den fria servicen som ingår under två år har du också en veckas bytesrätt om bilen mot förmodan inte motsvarar dina förväntningar. Allt för att du ska vara trygg i att du gör ett säkert bilköp.  

Det garantipaket som följer med MINI NEXT skiljer sig åt beroende på hur gammal bilen är.

• Är bilen yngre än 12 månader gäller nybilsgarantin som vanligt fram till 24 månaders ålder.

• För bilar med en ålder på 12–23 månader gäller nybilsgarantin fram till 24 månader, därefter gäller MINI NEXT 12-månadersgaranti – eller till 2.000 mil från leveransdagen.

• För bilar som är äldre än 24 månader gäller MINI NEXT 12-månadersgaranti i ett år efter leveransdagen, eller 2.000 mil (beroende på vilket som kommer först).

För att hitta din nästa MINI kan du enkelt gå in på MINIS svenska sajt och söka efter alla begagnade bilar som finns tillgängliga. Du kan leta utifrån en rad olika kriterier såsom både modellserie, drivmedel, växellåda eller ort om du föredrar att ha nära till att provköra din MINI.

Hitta din nästa bil hos MINI NEXT