Fords smarta fördel: Så får du hjälp vid vägkanten – utan dyr extraförsäkring

Du som blivit stående vid vägkanten vet hur mycket bärgarhjälpen kan vara värd. Men ett årligt abonnemang på en assistansförsäkring kan bli dyrt. Hos Ford följer väghjälpen med på köpet när du servar bilen hos en auktoriserad Fordverkstad.

Fords smarta fördel: Så får du hjälp vid vägkanten – utan dyr extraförsäkring
Advertisement

De flesta som någon gång fått hjälp av en bilbärgare vet hur mycket det kan vara värt. Oavsett hur bra bilförare du själv tycker du är, kan något oväntat hända.

Det kan till exempel handla om punktering, soppatorsk, att du kört fast i en snödriva – eller att du efter en stressig arbetsdag råkar tanka bensin i din dieselbil på macken. Något som faktiskt kan hända den bästa!

Att ringa vägassistansen är något som ändå kan kännas jobbigt för många eftersom det kan bli ganska dyrt. En oförutsedd utgift som hushållsbudgeten kanske inte alltid har utrymme för.

Därför har så kallade assistansförsäkringar blivit populära de senaste åren. Den garanterar att du får hjälp vid vägkanten. Men även assistansförsäkringen kostar en bra slant.

En av flera smarta fördelar med att serva din Ford på en Fordauktoriserad verkstad är att Ford Assistans, Fords egna vägassistans ingår helt kostnadsfritt fram till nästa schemalagda service. Du behöver alltså varken betala för eller tänka på att teckna en separat assistansförsäkring för att få hjälp. Och din vägassistans förnyas automatiskt varje gång du lämnar in din Ford på service!

Ford Assistans är en extra trygghet på vägen, för dig och familjen, som gäller i nästan hela Europa. Lånebil och övernattning på hotell ingår om det behövs.

Vid sidan av Ford Assistans finns förstås många andra fördelar med att serva din Ford på en auktoriserad Fordverkstad – då är den garanterat i goda händer. Här är några av de övriga fördelarna:

• Teknikerna är specialister på din bil och utbildade i varje liten detalj.
• Bilens servicehistorik lagras digitalt.
• Andrahandsvärdet på bilen blir högre om den servas på en auktoriserad verkstad.
• Verkstäderna har tydliga priser för reparationer och du får alltid veta i förväg vad allt kostar.
• Personalen kan också hjälpa till att besiktiga bilen om det behövs.
• Självklart använder Ford enbart originaldelar som är kvalitetskontrollerade.

LÄS MER OM FORD MOTORCRAFT ORGINALSERVICE HÄR