Frågestund med Edd China – därför går han aldrig tillbaka till Wheeler Dealers

I den här filmen serveras snabba frågor till populära programledaren Edd China. Hur lärde han sig meka med bilar? Vad står i det egna garaget?

Frågestund med Edd China – därför går han aldrig tillbaka till Wheeler Dealers
Snabba frågor till Edd China, som är lika snabb med svaren.

Under tretton säsonger var det Edd China som renoverade bilar i TV-serien "Wheeler Dealers". Med relativt enkla verktyg och metoder visad Edd hur man kunde få fason på bilar som sett sina bästa dagar. Något som inspirerade många tittare att själv reparera sina renoveringsobjekt.

Men bakom den trivsamma fasaden var det inte helt friktionsfritt. Edd China var missnöjd med hur Wheeler Dealers utvecklats och i början av 2017 valde han att hoppa av TV-serien. Det dröjde dock inte länge förrän Edd China var tillbaka, bland annat på YouTube.

I det här nya YouTube-klippet från Drivetribe får Edd China en flod av snabba frågor. Hur lärde han sig att reparera bilar? Vad står i det egna garaget? Vilket är favoritverktyget? Vilken bil har varit roligast att jobba med? Har någon renovering gått helt fel? Varför har han alltid gummihandskar?

Edd China får också den förväntade frågan vad han skulle svara om han fick erbjudandet att komma tillbaka Wheeler Dealers. Vi kunde nog gissa oss till svaret…

Hur skulle Edd China argumentera för en ny serie om bilar? Det är en av de sista frågorna och vi tror oss ha upptäckt en del av den berömda, brittiska humorn när Edd China bland annat säger att programmet skulle vara fritt från "dead weight" (vid 7:00). Det skulle kunna vara en anspelning på den gamla kollegan, och något korpulente, Mike Brewer.

 

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Jag gillar att titta på Edd Chinas renoveringar!
253
4