BMW hottar upp grillfesten med M Performance Package

BMW hottar upp grillfesten med M Performance Package

Tidigare i veckan lanserades nya BMW 4-serie Coupé som skapade stor uppmärksamhet på internet. Den stora snackisen var givetvis grillen, tillika "njurarna" som det kallas bland BMW-entusiaster. Vissa förespråkar att BMW äntligen "tagit ut svängarna" i designen, medan andra hade föredragit en mer försiktig look. Oavsett tycke så har BMW även lanserat ett M Performance-paket till nya fyran.

M Performance Package är huvudsakligen en visuell uppgradering som naturligtvis anspelar på arvet från BMW:s M-avdelning. Paketet innehåller bland annat svarta 20-tums M Performance-fälgar, kolfibergrill, sportigare splitter och sidokjolar i kolfiber. I bak finner vi specialdesignade "slutrör" unika för M Performance-paketet inbäddade i en svart stötfångare.

Även interiört handlar det mycket om kolfiber, däribland paneler och inlägg som smälter samman med svart läder. Ratten är racinginspirerad och delvis klädd i alcantara.

Ingår gör även M-sportbromsar och ljudsystem från Harman Kardon.

BMW valde att presentera M Performance-paketet på nya M440i, men det är rimligt att anta att detta även kommer att erbjudas till andra motoralternativ så småningom.

Snyggare än standard!
233
104